RETURNERING

HVORDAN RETURNERE JEG MIN ORDRE?

Var din ordre ikke som forventet eller ønsker du en anden størrelse?

FORTRYDELSESRET

Der gives 30 dages fuld og gratis returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

FRI RETURNERING I DANMARK!

VED OMBYTNING ELLER RETURNERING

  1. Udfyld formularen (vedlagt med din ordre)
  2. Beskyt varerne i samme emballage som den blev modtaget i. Genbrug den blå forsendelses pose eller brug en anden pose til beskyttelse.
  3. Sæt vedlagte returlabel uden på pakken og aflever den på nærmeste posthus eller på andet PostNord afleverings sted.

OMBYTNING

Hvis du ønsker en ny størrelse, bestiller du den blot online mens den stadig er på lager. Vi sørger for hurtigt at refundere pengene for din ”fejlstørrelse” så snart de er modtaget.

RETURNERING

Vi refunderer dine penge når vi har modtaget returneringen. Du vil modtage en ”creditmemo” på mail, som er oplysning om at refunderingen er lavet. Herefter kan der gå op til 2 bankdage før du kan se dem på din konto.

RETURNERING UDENFOR DANMARK
Vedlæg venligst en note I pakken med enten navn eller ordre. Pakken skal returneres indenfor 30 dage ( Fra leveringsdato ) til følgende adresse:

RETURN ADDRESS

Apair
Hovedvagtsgade 6
1101 København K.
Denmark

Att. Webshop.

Du bedes vedlægge en note med enten dit navn eller ordre nummer så hurtigt kan behandle returneringen. Vi anbefaler at du sender pakken med tracking, så du også selv kan følge med om den er blevet leveret til os. Emballage og varens stand skal være som ved modtagelse. Du er velkommen til at bruge en anden pose til forsendelse, hvis den pakken kom i, er i stykker.

Spørgsmål? Kontakt os venligst: Webshop@apair.dk

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

REKLAMATIONSRET

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Apair vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

VED RETURNERING

Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til webshop@apair.dk