VI HAR EN PASSION FOR SKO

– OG DET HANDLER OM SMUKT, SIMPELT OG KVALITET.

Brandet startede op i København i 1992 og har sinde stortrives i både Danmark og internationalt.

Først kom de legendariske Københavnske butikker, Apair City og Apair Lufthavnen, så kom det luksuriøse FOOTWEAR brand af samme navn, Apair.

Apair FOOTWEAR design er startet i København, af to kvinder, som begge har mere end 20 års erfaring i mode, trends og sko. Skoen er derefter fremstillet i Italien af nogle af de bedste kunsthåndværkere i verden.

Alle Apair produkter skal have karismaen af ’dristig sødme’ og understrege individualiteten og personligheden af den person, der bærer dem.

”MÅLET ER AT GØRE SKO PERFEKTE TIL DE URBANE KVINDER, DER ER PÅ FARTEN OG ØNSKER AT VÆRE MODRIGTIGE, UDEN AT FORRINGE KVALITET OG KOMFORT.”

Lise Freisleben Hjort (Grundlægger)

IKKE KUN EN ÉT-LABELS BUTIK

Apairs butikker forhandler ikke kun Apair’s egne produkter. De forhandler også et eksklusivt udvalg af nogle af de mest hypede luksus brands fra hele verden.

Vi er stolte af at kunne vælge brands og labels, som kun kan forhandles i vores butikker. Brands som er i den højeste kvalitet i mode industrien og som har en unik tilgang til design processen, hvilket i nogle tilfælde betyder at produkterne er fuldstændig ”one-of-a-kind” brands. Hvilket også er brands som vi tror på er de bedste på markedet- og vigtigst af alt er brands som vi selv vil have i vores klædeskab.

Gå til brand kollektion >>

HANDEL ONLINE FRA VORES KBH BUTIKKER

Vores webshop er et udtryk af hvad vi har i vores fysiske butikker.
Men vi har generelt et større udvalg af forskellige produkter såsom tøj og accessoires i vores fysiske butikker. Der er derfor en god grund til at komme forbi butikkerne når du har muligheden. Alle vores produkter i butikkerne kan dg også blive handlet online, hvis der bliver spurgt til specifikke produkter som ikke ligger online.

Gå til shop >>

DU ER DEN ALLERVIGTIGSTE

Alle vores kunders behov er unikke og vi gør altid vores bedste for at imødekomme dit behov.

Vi elsker at give kunden en speciel og uerstattelig oplevelse, og du er altid velkommen til at kontakte os hvis der er noget specielt du søger – eller hvis du bare gerne vil have lidt mere information omkring et produkt eller brand. Du kan kontakte os på både telefon og mail/chat og alle spørgsmål er velkommen.

Gå til kontakt >>