Beauty, simplicity and balance
English

Be the First to Know

Sign up for newsletter today.

Product was successfully added to your shopping cart.

RETURNERING & REKLAMATION APAIR

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld og gratis returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Du skal blot sende en mail til webshop@apair.dk og oplyse at du ønsker at få tilsendt en retur label, samt om du ønsker pengene retur eller varen ombyttet.

Hvis du ønsker pengene retur, vil vi kreditere dem ved modtagelse af skoene. Herfra kan der gå 1-3 bankdage før du kan se dem på din konto, alt efter bank.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Apair vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til webshop@apair.dk