Støvletter

Hos Apair har vi et stort udvalg af støvletter til kvinder. I vores sortiment kan du finde alt fra klassiske til mere sæsonbetonede støvletter, høje såvel som lave samt med unikke detaljer på lynlås, syninger og ikke mindst materialet. Med andre ord, har vi støvletter til enhver der ønsker smukke særprægede sko i unik kvalitet.  

Fodtøj, der kan bruges hele året rundt

Støvletter er et sikkert valg, når man er på udkig efter nye sko, og uanset sæson, kan støvletter bruges til at fuldende det perfekte outfit. Udvalget af støvletter hos Apair er altid skåret i rene og klassiske snit med smukke, underspillede detaljer og luksuriøse materialer som holder sæson efter sæson. 

Brands og styles af høj kvalitet

Hos Apair fører vi kun brands, som vi selv ønsker at have i vores klædeskab. Derfor er vores sortiment af brands og styles særligt udvalgte for deres høje kvalitet, design og ikke mindst unikke position på markedet. Vi fører nogle af de mest hypede internationale luksusbrands, som du sjældent finder andre steder, da vi ofte er eneforhandler i Danmark.

Apair – din sikkerhed for kvalitet

Udover støvletter fra nogle af de bedste brands fra hele verden, finder du hos Apair også et udvalg af støvletter fra eget brand. Produkterne fra egne kollektioner er alle er designet med fokus på høj kvalitet, komfort og stil. Med brug af kalvelæder af kvalitet der sikrer livslang holdbarhed, bliver kollektionerne designet i tæt samarbejde med talentfulde håndværkere i Italien.
Med støvletter fra Apair vil du stolt kunne skille dig ud fra mængden.

Skab en garderobe med kant

Apair gør det nemt at finde sko, tøj og accessories af høj kvalitet til både enhver lejlighed. Vi står for gennemført luksus med vores tidløse og klassiske designs, der alle er skabt til at give din skogarderobe et unik udtryk – alt sammen til dig, som både er festens midtpunkt, har en aktiv hverdag, tager på varme rejser i løbet af sommeren og ønsker at gå de kolde vintermåneder i møde med stil.

Kunden i centrum

Vi gør alt for at imødekomme vores kunders unikke behov. Er du i tvivl om størrelser eller andet, er du altid velkommen til at kontakte Apair teamet – Vi står altid klar til at guide dig bedst muligt.

Viser 1–12 af 18 resultater

Tilmeld nyhedsbrev
Hvem er vi?

Copenhagen luxury footwear stores and label. We aim at selling elite products, made by the best designers in the world.

It’s handmade. It’s beatiful and it’s all about quality!

Åbningstider
Apair City
Hovedvagtsgade 6
1101 København K
Tlf: +45 33 91 99 20
Mandag-Torsdag: 10:00-18:00
Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-17:00
Søndag: 12:00-16:00
Apair Waterfront
Philip Heymans Allé 17
2900 Hellerup
Mandag-Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-17:00
Søndag: 11:00-16:00
Apair FRB.C Shopping
Falkoner Allé 21
2000 Frederiksberg
Mandag-Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-17:00
Søndag: 10:00-17:00