Beauty, simplicity and balance
English

Be the First to Know

Sign up for newsletter today.

Product was successfully added to your shopping cart.

APAIR HANDELSBETINGELSER

Oscars & Co / Krea Invest

Egebjerg Alle 5
2900 Hellerup
Telefon: 39622789
e-mail: webshop@Apair.dk

Afgivelse af ordre
Afgivelse af ordre via vores hjemmeside, er ikke en juridisk bindende aftale. Apair har derfor mulighed for at annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer. Bindende ordrebekræftelse/faktura sendes til dig, når vi har afsendt de varer, som du har bestilt.
Når du har afgivet en ordre via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke varer du har bestilt. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din ordre.
Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået.

 

Betaling
Apair  modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Bambora (epay) reserverer beløbet på din konto. Pengene vil først blive trukket på din konto til os, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK & EUR og er inkl. moms.

Apair  bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

ALLE OPLYSNINGER AFGIVET PÅ APAIR.DK BLIVER ALDRIG VIDEREGIVET. Find mere information under persondata politik.

 

Persondatapolitik
Sikker og krypteret online betaling.

Alle betalinger med kreditkort, sker via en sikker SSL forbindelse, som sikrer at dine betalingsoplysninger ikke er tilgængelige for 3. parter. Betalingen foretages gennem en sikker krypteret metode i webshopsystemet, samt en sikker betalingsgateway.  En betalingsgateway fungerer ligesom fysisk dankortterminalen, denne administreres af bambora/epay, som overholder PCI DSS certificering – En certificering, som definerer krav til opbevaring, overførsel og håndtering af kreditkortdata.

 

Hvorfor indsamler vi data?

Dine kontaktoplysninger gemmes udelukkende med det formål, at kunne behandle og afsende din ordre. Når der indsamles personoplysninger via webshoppen, sker med din fulde accept, da det ikke er muligt at gennemføre et køb, medmindre disse handelsbetingelserne er godkendt. Det er din sikkerhed for at vi har informeret om præcist, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Når du foretager et køb registreres din IP-adresse af sikkerhedsmæssige årsager.

IP-adressen og evt. personlige oplysninger kan oplyses til politiet, hvis der er tale om svindel og bedrageri med kreditkort.

 

Sikkerhed

Oplysninger afgivet på webshoppen videregives eller sælges på ingen måde til 3. part. Dertil opbevares alle personfølsomme oplysninger på højsikrede servere.

 

Forsendelse og Levering

Vi sender til hele verden. Vær opmærksom på at told kan forekomme i det pågældende land udenfor EU & Norge. Apair står ikke til ansvar for told udenfor Danmark. Det er derfor kundens eget ansvar at undersøge toldregler i dets pågældende land hvor de ønsker varen leveret.

 LEVERINGSTIDER OG PRISER

                Du kan også vælge at afhente din ordre fysisk i vores butik i Ny Østergade, 3 KBH K.

FRAGT PRISER POSTNORD

PICK UP POINT 

HOME

LEVERINGSTID

DANMARK

FRI LEVERING

59

1-3 hverdage

Finland

85

IKKE MULIGT

4-5 hverdage

Norge

115

IKKE MULIGT

2-5 hverdage

Sverige

65

IKKE MULIGT

2-4 hverdage

Belgien

60

149

3-4 hverdage

Tyskland

60

149

3-4 hverdage

Frankrig

60

149

4-5 hverdage

 

 

 

 

Island & Grønland

 

149

4-5 hverdage

 

 

 

 

Øvrige  Europa *Der kan være variation i hvilke lande der tilbyder pick up point & omdeling

130

149

4-5 hverdage

 

 

 

 

Øvrige  verden

 

265

> 5 dage

FRAGT PRISER POSTNORD

PICK UP POINT 

HOME

LEVERINGSTID

DANMARK

FRI LEVERING

55

1-3 hverdage

Finland

85

100

4-5 hverdage

Norge

115

130

2-5 hverdage

Sverige

65

80

2-4 hverdage

Belgien

60

75

3-4 hverdage

Tyskland

60

75

3-4 hverdage

Frankrig

60

80

4-5 hverdage

 

 

 

 

Island & Grønland

 

225

4-5 hverdage

 

 

 

 

Øvrige  Europa

130

149

4-5 hverdage

 

 

 

 

Øvrige  verden

 

265

> 5 dage

 

RETURNERING & REKLAMATION APAIR

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld og gratis returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returnering fra Danmark

Hvis du ønsker at returnere din vare bruger du blot den returlabel som er vedlagt ordren ved leveringen. Udfyld også gerne den velagte formular, så vi kan behandle din returnering hurtigst muligt

Hvis du ønsker pengene retur, vil vi kreditere dem ved modtagelse af skoene. Herfra kan der gå 1-3 bankdage før du kan se dem på din konto, alt efter bank.

Ønsker du at ombytte til en anden størrelse?

Du sender blot den forkerte størrelse retur til os med din returneringslabel og bestiller den rigtige størrelse på vores hjemmeside, så vi sikrer at den rigtige størrelse er på lager.

Returnering uden for Danmark

Hvis du ønsker at returnere din vare uden for Danmark, bedes du sende pakken til:

RETURNS FROM OTHER COUNTRIES

Vedlæg venligst en note I pakken med enten navn eller ordre. Pakken skal returneres indenfor 14 dage ( Fra leveringsdato ) til følgende adresse:

 Return address

Apair
Ny Østergade 3.
1101 København K.
Denmark

Att. Webshop.

 

Du bedes vedlægge en note med enten dit navn eller ordre nummer så hurtigt kan behandle returneringen. Vi anbefaler at du sender pakken med tracking, så du også selv kan følge med om den er blevet leveret til os. Emballage og varens stand skal være som ved modtagelse. Du er velkommen til at bruge en anden pose til forsendelse, hvis den pakken kom i, er i stykker.

Spørgsmål? Kontakt os venligst: Webshop@apair.dk

 

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Apair vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.