Beauty, simplicity and balance
English

Be the First to Know

Sign up for newsletter today.

Product was successfully added to your shopping cart.

APAIR HANDELSBETINGELSER

Oscars & Co / Krea Invest

Egebjerg Alle 5
2900 Hellerup
Telefon: 39622789
e-mail: webshop@Apair.dk

Afgivelse af ordre
Afgivelse af ordre via vores hjemmeside, er ikke en juridisk bindende aftale. Apair har derfor mulighed for at annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer. Bindende ordrebekræftelse/faktura sendes til dig, når vi har afsendt de varer, som du har bestilt.
Når du har afgivet en ordre via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke varer du har bestilt. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din ordre.
Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået.

 

Betaling
Apair  modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Bambora (epay) reserverer beløbet på din konto. Pengene vil først blive trukket på din konto til os, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK & EUR og er inkl. moms.

Apair  bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

ALLE OPLYSNINGER AFGIVET PÅ APAIR.DK BLIVER ALDRIG VIDEREGIVET. Find mere information under persondata politik.

 

Persondatapolitik
Sikker og krypteret online betaling.

Alle betalinger med kreditkort, sker via en sikker SSL forbindelse, som sikrer at dine betalingsoplysninger ikke er tilgængelige for 3. parter. Betalingen foretages gennem en sikker krypteret metode i webshopsystemet, samt en sikker betalingsgateway.  En betalingsgateway fungerer ligesom fysisk dankortterminalen, denne administreres af bambora/epay, som overholder PCI DSS certificering – En certificering, som definerer krav til opbevaring, overførsel og håndtering af kreditkortdata.

 

Hvorfor indsamler vi data?

Dine kontaktoplysninger gemmes udelukkende med det formål, at kunne behandle og afsende din ordre. Når der indsamles personoplysninger via webshoppen, sker med din fulde accept, da det ikke er muligt at gennemføre et køb, medmindre disse handelsbetingelserne er godkendt. Det er din sikkerhed for at vi har informeret om præcist, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Når du foretager et køb registreres din IP-adresse af sikkerhedsmæssige årsager.

IP-adressen og evt. personlige oplysninger kan oplyses til politiet, hvis der er tale om svindel og bedrageri med kreditkort.

 

Sikkerhed

Oplysninger afgivet på webshoppen videregives eller sælges på ingen måde til 3. part. Dertil opbevares alle personfølsomme oplysninger på højsikrede servere.

 

Forsendelse og Levering

Vi sender til hele Skandinavien, Tyskland, Frankrig, Italien, UK & USA. Vær opmærksom på at told kan forekomme i det pågældende land udenfor EU & Norge. Apair står ikke til ansvar for told udenfor Danmark. Det er derfor kundens eget ansvar at undersøge toldregler i dets pågældende land hvor de ønsker varen leveret.

 

Danmark – fri levering & returnering

Levering indenfor 3 arbejdsdage

Afhentning I Apair butik: gratis

Post Nord valgfrit afhentning sted: Fri levering

Med omdeling: 59 DKK

 

 

Sweden:
Levering indenfor 3-5 arbejdsdage
149 DKK levering
FRI returnering

Norway:
249 DKK levering
Levering indenfor 5 arbejdsdage
Vi laver ikke returneringer fra Norge. Det er derfor kundens eget ansvar at få pakken retur fra Norge  til Apair, Ny Østergade 3, 1101 KBH K – DENMARK hvis pakken ønskes ombyttet eller pengene retur.

 

Resten af verden:
Levering 249 DKK

 

Levering indenfor 14 dage  

Vi laver ikke returneringer fra lande udover Sverige og Danmark. Det er derfor kundens eget ansvar at få pakken retur   til Apair, Ny Østergade 3, 1101 KBH K – DENMARK hvis pakken ønskes ombyttet eller pengene retur.

 

Vær venligst opmærksom på at der kan forekomme ekstra leveringstid i lande hvor pakken må igennem toldbehandling.  

 

RETURNERING & REKLAMATION APAIR

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld og gratis returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Alle pakker i Danmark får returlabel med i deres bestilling samt returnerings seddel som bedes udfyldes ved evt. returnering eller ombytning.

Hvis du ønsker pengene retur, vil vi kreditere dem ved modtagelse af skoene. Herfra kan der gå 1-3 bankdage før du kan se dem på din konto, alt efter bank.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Apair vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til webshop@apair.dk