Beauty, simplicity and balance
English

Be the First to Know

Sign up for newsletter today.

Product was successfully added to your shopping cart.

PAS GODT PÅ DINE SKO

Sko fra Apair bliver designet i Danmark og håndlavet af de fineste håndværkere i Italien. Uregelmæssige farvenuancer er et af kendetegnene ved naturligt læder og er et “stempel” på kvalitet.

 

Elsk dem og brug dem som en forkælelse for dine fødder, men beskyt dem mod regn, da læder ikke er vandtæt. Lad dem hvile engang i mellem og lad dem tørre langsomt, hvis de bliver udsat for vand.

 

Husk, at læder skal bruge beskyttelse og fugt. Du vil kunne bruge dine elskede sko længere, hvis du passer godt på dem. Udskift såle og hæle i god tid og vær’ sød ved detaljer og lynlåse. De vil elske dig for det.

 

BASIS BEHANDLING

Kærlig behandling af vores sko starter før de pudses. Her kan du læse om nogle enkle gode råd til behandling af både sneakers og lædersko.

 

Du bør altid behandle dine sko med en imprægneringsspray, før du tager dine sko på for første gang. Dette beskytter dem mod snavs og fugt (dette gælder dog ikke sneakers og andre sko, som ikke er lavet af læder)

Skift til et nyt par sko hver dag, da de kan risikere at blive våde i løbet af dagen og sko har brug for ca. 24 timer til at tørre.

Brug ikke skopudsningsmiddel som rengøringsmiddel. Fjern først det værste snavs med en klud eller børste.

Brug altid det bedst egnet behandlingsprodukt til dine sko. Hvis du er i tvivl, kontakt din skomager.

Hvis dine sko bliver gennemblødte, må du aldrig tørre dem på en radiator eller lignende. Du risikerer at læderet tørrer ud og knækker.

 

BEHANDLING AF LÆDER

Lædersko er nogle er de mest behagelige typer sko, man kan have på, da læderet tilpasser sig foden over tid. Lædersko har også brug for meget pleje, men hvis du gør det rigtigt, vil de holde for evigt uden at se slidte ud.

 

Rengør. Hvis skoene er beskidte, tør dem af med en lettere fugtig klud. Brug ikke rengøringsmidler og undgå at gøre dem alt for våde.

 

Pas på dem. Brug en skopudsningscreme for at pleje dem. Gnub cremen ind i læderet med en klud. Vælg en creme, som giver næring og blødgør skindet – helst i en lignende farve som skoen, så dens farve kommer endnu mere frem. Ellers er en neutral-farvet creme ideel.

 

Puds. Efter cremen skal du pudse skoen. For det bedste resultat, brug en blød skobørste med naturlige hestehår.

 

BEHANDLING AF ANDRE TYPER LÆDER

Ruskind og nubuck. Disse typer af læder kan i princippet imprægneres med en spray, så de bliver vand- og jordafvisende. Hvis uheldet er ude, kan man bruge en ruskindsbørste som børster skindet op og derfor fjerner snavs og pletter. Der findes også en lang række specialprodukter, som egner sig til at fjerne pletter fra sarte lædertyper. Efter sådan en behandling skal skoen sprayes med imprægnering igen. Brug altid vand på denne type lædersko, og undgå så vidt muligt at have dem på, når det regner.

 

Laksko. Dette er lædersko beklædt med glans eller folie. Derfor kan skoen enten behandles med imprægneringsspray eller skopuds. Denne type læder kan også behandles med olie. Påfør olien med en blød klud og puds skoen efterfølgende.

 

Slangeskind, metal o.lign. Denne slags sko er sjælden og sart. Det anbefales, at man får hjælp hos sin skomager til behandling af denne type. Der findes en lang række af specialprodukter, som bør anvendes. F.eks. kan man ikke bruge almindelig skopuds på slange- og krokodilleskind – her skal man bruge specielt pleje til krybdyr.

 

BEHANDLING AF LÆDERSÅLER

Lædersko har enten en læder- eller gummisål. Fælles for begge er, at de bliver slidte. Som hovedregel, bør en sål skiftes når gummisålen er slidt ned til 1mm. Det er en god ide at få sat en gummisål uden på en lædersål, da skoen på denne måde bliver mere vandtæt.

 

KLAR TIL AT SHOPPE >>

 

 

 Returneringspolitik

RETURNERINGER

Danmark & Sverige – gratis returnering

Vi beder dig sende en e-mail til webshop@apair.dk, hvori du skriver, at du gerne vil modtage en returneringsseddel. Denne sender vi til dig pr. e-mail. I samme e-mail beder vi dig også specificere, om du ønsker ombytning af varen eller pengene retur. Vi behandler din returnering, når vi har modtaget varen. Hvis du ønsker pengene retur, vil pengene blive ført tilbage til samme konto, som blev brugt til den oprindelige betaling. Vi gør opmærksom på, at det kan tage et par dage før pengene vil være retur på din konto igen.

 

Øvrige lande

Varen, som du ønsker bliver taget retur, skal sendes til os på nedstående adresse indenfor 14 dage af din modtagelse.

Dine oprindelige leveringsomkostninger vil også blive ført retur til dig.

Dine penge vil blive ført retur indenfor 14 dage via din registrerede konto.

Den oprindelige faktura skal vedlægges varen, når den sendes retur. Derudover, skal returvaren være i original indpakning samt æske.

Alle returvarer skal pakkes sikkert og ansvarligt. Hvis returvaren beskadiges under tilbagelevering, kan det få betydning for dine returneringsrettigheder.

Vi anbefaler, at returvaren sendes med PostNord os som en “pakke”. På denne måde er det muligt at følge returvaren i systemet, og der vil ikke være tvivl, om hvorvidt returvaren er nået frem til Apair.

 

Bemærk at der ikke foretages returneringer af specialfremstillede varer, hvis produktionen eller processen er igangsat.

 

Returneringsadresse

Apair

Ny Østergade 2

1101 København K

Denmark

Att. Webshop

 

Spørgsmål? Kontakt os på webshop@apair.dk

 

PRISER

Alle priser er inkl. moms medmindre andet specificeres

 

GARANTI

Som forbruger har du 2 års garanti, hvilket betyder, at du enten kan få din vare repareret, erstattet, refunderet eller prisreduceret afhængig af den specifikke situation. Reklamationen skal begrundes på et rimeligt og fornuftigt grundlag.

Hvis produktet går i stykker indenfor garantiperioden, vil vi sende varen til gratis reparation hos producentens værksted.

Skader på produktet som følge af fejlbehandling, modifikationer eller misbrug dækkes ikke a garantien.

 

KLAGER

Vi forsøger at behandle klager med det samme som de opstår: skriv endelig til os i tilfælde af dette, eller hvis du måtte have andre kommentarer.

Hvis problemet ikke løses, kan det være, du opfylder kriterierne for brug af Den Danske Offentlige Forbrugerportal her eller Den Europæiske Offentlige Forbrugerportal her.

 

Hvis du er i tvivl om noget, kontakt os endelig på webshop@apair.dk

 

Apair.dk ejes af:

Apair

CVR: 190458846

 

Fragt & Levering

FRAGT & LEVERING

 

Når du shopper på Apair.dk, kan du returnere dine varer indenfor 14 dage af leveringsdagen.

 

Vi leverer til hele Skandinavien, Tyskland, Frankrig, Italien, Storbritannien og USA.

 

Danmark

Levering indenfor 3 arbejdsdage

Afhentning i butikken: GRATIS LEVERING

Fra afhentningssted: GRATIS LEVERING

Med distribution: 59 DKK

 

Sverige

149 DKK

 

Norge

249 DKK

 

Levering indenfor 5 arbejdsdage

 

Resten af verden

249 DKK

 

Levering indenfor 14 arbejdsdage

 

I lande, hvor pakken skal gennem tolden, må der forventes længere leveringstid.

 

 

Min Konto

Log ind eller opret en ny konto

NYE KUNDER

Ved at oprette en konto hos Apair, vil du kunne foretage dine køb hurtigere, gemme flere forskellige leveringsadresser, se og følge dine orde og meget mere.

 

EKSISTERENDE KUNDER

Hvis du allerede har en konto hos Apair, kan du logge ind nedenfor