Roberto Collina

Roberto Collinas kollektioner balancerer mellem de bløde traditioner, kvalitet og moderne design. Kollektionen består især af flot og elegant strik, der både er eksklusivt i designet og komfortabelt at bære – præcis som en god strik skal være.

Forretningskernen er med andre ord strik, og det er et område der konstant udvikler sig i takt med tidens tendenser. Du finder dog meget mere end strik hos Roberto Collina.

Brandet Roberto Collina gemmer sig bag en etisk virksomhed, der har respekt for medarbejderne, produkterne såvel som miljøet. Du kan derfor med god samvittighed købe strik og andre produkter fra tøjmærket Roberto Collina.

Moderigtig strik til de kolde måneder

Hvid du er på udkig efter en lækker striktrøje til de kolde og mørke tider, så skal du tage et kig i Roberto Collinas sortiment. Her finder du en masse styles, som kan holde dig lun og varm hele efteråret og vinteren.

Brug endda din strik om sommeren og om foråret på kolde dage og aftner, eller som alternativ til en jakke. Du finder både tykke, langærmede sweatre, som helt sikkert vil holde kulden væk, og du finder finstrikkede modeller med korte ærmer, der giver dig et elegant og mildt look.

Der er altså en model for enhver smag til enhver lejlighed i Roberto Collinas sortiment, og der er helt sikkert noget, der falder i din smag. Strik kan styles på et væld af måder, både med nederdele og bukser eller over en kjole, det er bare med at være modig og kreativ.

Stort udvalg af tøj fra Roberto Collina

Som nævnt er Roberto Collina hovedsageligt kendt for deres smukke og varierende udvalg af strik, men sortimentet indeholder meget mere, der er værd at udforske, hvis du er på jagt efter nyt tøj til garderoben.

Roberto Collina laver også nederdele, bluser, bukser og kjoler, hvis du leder efter noget andet end strik. Disse beklædningsdele er dog helt ideelle at style med en striktrøje. F.eks. ville en nederdel i uld gøre sig godt med en dejlig striktrøje. Hele sortimentet fra Roberto Collina fås i en masse forskellige farver og mønstre, som du vil nyde i din hverdag.

Viser alle 6 resultater

Tilmeld nyhedsbrev
Hvem er vi?

Copenhagen luxury footwear stores and label. We aim at selling elite products, made by the best designers in the world.

It’s handmade. It’s beatiful and it’s all about quality!

Åbningstider
Apair City
Hovedvagtsgade 6
1101 København K
Tlf: +45 33 91 99 20
Mandag-Torsdag: 10:00-18:00
Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-17:00
Søndag: 12:00-16:00
Apair Waterfront
Philip Heymans Allé 17
2900 Hellerup
Mandag-Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-17:00
Søndag: 11:00-16:00
Apair FRB.C Shopping
Falkoner Allé 21
2000 Frederiksberg
Mandag-Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-17:00
Søndag: 10:00-17:00