Acqua di Parma parfumer til kvinder

Acqua di Parma er et Italiensk mærke, der laver gode og velduftende parfumer til både kvinder og mænd. Det er dog meget mere end blot et brand, det er nemlig også en livsstil. Acqua di Parma er tro mod sit DNA, men bevæger sig samtidig fremad og følger med fremtidens tendenser.

I Acqua di Parmas sortiment til kvinder finder du et væld af parfumer med hver sin unikke duft og kendetegn. Det er derfor nemt for dig at vælge den parfume, der passer bedst til din personlighed.

En parfume fra Acqua di Parma til kvinder er også oplagt som gaveidé. Måske som værtindegave, julegave eller fødselsdagsgave til en god veninde eller søster, som du er tæt på og holder af.

Find den Acqua di Parma parfume, der passer til dig

Acqua di Parma har et stort udvalg af parfumer til kvinder. Du kan få parfumer, der dufter af blomster og krydderier, sammensat så de giver det bedste sammenspil. Parfumerne fra Acqua di Parma til kvinder findes i duftnuancer, der er sofistikerede, fascinerende og sprudlende. Er du mere til nogle beroligende duftnuancer, som cedertræ f.eks. kan give, så er det også muligt at få. De forskellige parfumers noter og dufte passer til forskellige personligheder og lejligheder.

Hav gerne flere parfumer hjemme i skabet, så du har en, der passer til hvilken som helst situation. Den rigtige duft kan være med til at sætte den helt rigtige stemning for dig.

Lækre italienske parfumer til kvinder

Når du køber en parfume fra Acqua di Parma, så er du sikker på at få et produkt af rigtig god kvalitet. Acqua di Parmas parfume til kvinder er lavet i Italien, og der bruges kun de bedste materialer til fremstilling af parfumerne. Parfumerne fra Acqua di Parma er elegante, og du er sikker på at få en rigtig dejlig parfume, hvis du vælger en fra dette brand. Generøsitet og simplicitet er nogle af de nøgleord, der kendetegner Acqua di Parma. Parfumerne er udviklet langsom og med omtanke, så du ender med at stå med et perfekt produkt i hånden.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Tilmeld nyhedsbrev
Hvem er vi?

Copenhagen luxury footwear stores and label. We aim at selling elite products, made by the best designers in the world.

It’s handmade. It’s beatiful and it’s all about quality!

Åbningstider
Apair City
Hovedvagtsgade 6
1101 København K
Tlf: +45 33 91 99 20
Mandag-Torsdag: 10:00-18:00
Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-17:00
Søndag: 12:00-16:00
Apair Waterfront
Philip Heymans Allé 17
2900 Hellerup
Mandag-Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-17:00
Søndag: 11:00-16:00
Apair FRB.C Shopping
Falkoner Allé 21
2000 Frederiksberg
Mandag-Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-17:00
Søndag: 10:00-17:00